Jens Mariën Interieur
Houten Jaloezieën - Wooden blinds

Houten Jaloezieën,

Hello worldHouten Jaloezieën zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!


Houten Jaloezieën bestaan in verschillende breedte beginnende met de smalste van 25 mm brede lamellen. Meer gekend zijn 35 mm en vooral de 50 mm brede houten jaloezieën bijzonder populair. Deze lamellen laten zich mooi afwerken met ladderband, al dan niet in contrast, kleur op kleur of met patroon geweven dessign ladderdand. De breedte van ladderband is in ciombinatie van de lamel breedte. Voor de hedendaagse architectuur raden wij breder dan 50 mm aan.

Momenteel er 65 mm brede lamellen te verkrijgen. In de collectie is er keuze tot maximale breedte van 3.60 M breed. Vanwege deze enorme breedte advisseren wij deze houten jaloezieën niet manueel maar geautomatiseerd. Alles wordt bepaald aan uw interieur en technische mogelijkheid.  


Houten Jaloezieën zijn een goede combinatie met vouwgordijnen, gordijnen, transparant enkele plooi gordijnen en klasse overgordijnen.

Met de kleuren van gordijnstof is er voor elk interieur een passende combinatie in houten Jaloezieën te doen.Houten jaloezieën op maat blijven tijdloos en zowat geschikt voor elk interieur.

Sowieso blijven houten jaloezieën de perfecte combinatie van stijl, sfeer en vooral functionaliteit.


Door de houten lamellen te kantelen speelt u eenvoudig met licht en creëert u uw eigen sfeer!


Bediening ;

Standaard Houten jaloezieën zijn voorzien van koord bediening. Optioneel is automatisering RTS draadloos en bedraad met schakelaars en domotica mogelijk uw favoriete keuze.


Vraag gerust naar 'Houten Jaloezieën' en haar technissche mogelijkheden. 

Houten jaloezieën, maatwerk
 
 
 
 

Niet de kleur maar 

"expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën