Jens Mariën Interieur
Rolgordijnen, rollerblinds Zonnelux
Rolgordijnen

Rolgordijnen,
Rolgordijnen zijn de meest bekende raamdecoratie, eenvoudig en strak is van alle tijden geweest. 

Rolgordijnen zijn mooi op zichzezichzelf maar in combinatie met inbetween of overgordijnen een praktische raambekleding. 


U bepaalt zelf hoe uw rolgordijnen de hoeveelheid licht en privacy moeten filteren, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt op & afrollen.


Rolgordijnen zijn een goede combinatie met vouwgordijnen, gordijnen, transparant enkele plooi gordijnen en klasse overgordijnen. Hierbij denken wij aan verduisterende rolgordijnen in een passende combinatie.

Uw slaapcomfort te bezorgen hoe je het wenst. Met de kleuren van gordijnstof is er voor elk interieur een passende combinatie in rolgordijnen te doen. 


Met rolgordijnen kunt u kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Hierdoor is het belangsrijk het geschikte rolgordijn textiextiel te kiezen. 


Voor glasgevels kunnen tot drie rolgordijnen gekoppeld worden aan elkaar voor minimalische look alsook tot vijf meter breedte in één geheel. Echter is de hoogte bepalend in mogelijkheden.


Rolgordijnen bediening ;


Rolgordijnen zijn standaard voorzien met ketting bediening.

Optioneel is er draadloze automatisering dmv RTS handzender of draadloze wand schakelaar alsook het uitgebreide en domotica.


XL rolgordijnen zijn gemaakt van hoge kwaliteit, met ketting of automatische bediening. 

Afhakelijk van het gewicht per M² is 3M hoog op 5M breedte en

Vice versa mogelijk.

Rolgordijnen
 
 
 
 

Niet de kleur maar 

"expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën