Jens Mariën Interieur
CorPark Boom
Hello world

CorPark Boom,Bij het benaderen van een appartementen gebouw is het eertst de architectuur en vervolgens de vensters met raambekleding die in het oog valt. Iedere syndicus bepaald de kleur voor het straatbeeld waarbij in de meeeste gevallen voor wit & offwhite kleur aangegeven wordt.


Om het totaalbeeld van een appartementengebouw en tegelijkertijd de akoestiek te bevorderen zijn gordijnen de meest veelzijdige. 


Het exterieur blijft continue veranderen door haar lichtschakering. Terwijl de zon en schaduw als een laken langs de gevels en terrassen glijdt van het CorPark, blijven de witte & offwhite gordijnen je waardevolle meubelen beschermen tegen UV licht.


Zeker dankbaar is de gezellige sfeer die zij creëert met te controleren inkijk van buren. De verzorgde akoestiek krijg je er gratis bij! Dat is wat je reeds bereikt met lichtdoorlatende gordijnen. 


Het hedendaagse Wave gordijn presenteert anders dan een elegant enkele plooi gordijn. Boven de vloer hangend of charmant op je vloer gestuikt. Het is jouw persoonlijke voorkeur van wonen en beleven. 


'Jens Mariën Interieur' biedt het allemaal met zijn uitgebreide 'JM Selection'.

Een bewust geselecteerde collectie van hoge kwaliteit. Zoals transparant en inbetween fris offwhite textiel. Het uitgebreide kleurenpallet aan overgordijnstoffen in Chenille en Velours  bied een waaier avn mogelijkheden aan. Maar het is jouw keuze die het bijzonder maakt.


In het CorPark bureau aanschouw je weldra een reële kijk op het mooie aanbod. Naast gordijn textiel zijn er enkele verschillende confectie 's gepresenteerd.


Uw appartement verdient haar uitstraling als geen ander.


Vraag je 'Corpark offerte' met appartement vermelding.


Mooie gordijnen voor jouw appartement.

Textiel omschrijving:


Een transparant gordijn zorgt voor veel lichtinval. Bij transparante gordijnen kun je bij daglicht naar buiten kijken, voor voorbij gangers is er een gedeeltelijke inkijk naar binnen. Daardoor is uw privacy beperkt. In de avond bij kunstlicht is dit eveneens het geval. Hierom worden transparante gordijnen vaak gecombineerd met ‘overgordijnen of raamdecoartie’. Met uw textiel keuze bepaal je de uitstraling die je wenst. Bijkomend is er de combinatie met o.a. jaloezieën zoals houten en aluminium jaloezieën voor extra speelsheid met licht. Voornamelijk de 50 mm houten jaloezieën zijn sinds jaar en dag een gewenste combinatie.


Een "inbetween" gordijn zorgt voorprivacy en lichtinval. Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In de avond bij kunstlicht is uw privacy niet gegarandeerd. Daarom worden gordijnen best gecombineerd met “overgordijnen of raamdecoratie”.


De meest effectieve gordijnen zijn overgordijnen. Op alle vlakken biedt een overgordijn de beste isolatie. Bij koude winters minder energieverbruik, bij warme zomers je airconditioning minder te belasten. Overgordijnen zijn een must voor elke kamer. Zij zorgt voor de nodige privacy en is beschikbaar in verduisterende, semi verduisterende, lichtdoorlatend textiel. Ten opzichte van de vloer zijn gordijnen & overgordijnen gestuikt op de vloer of juist boven de vloer hangende spraakmakend mooi.


Jens Mariën Interieur heeft een ruime collectie stoffen, er zit zeker iets bij voor jou.

Hello world

   CorPark Informatie aanvraag,

 
 
Corpark Boom
 
 
 

"Expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën